Τελευταία νέα

8 τρόποι για να προετοιμαστείτε για το νέο σας μωράκι

Ο ερχομός του νεογέννητου μωρού σας δημιουργεί χαρά και συγκίνηση για τη νέα ζωή που φέρατε στον κόσμο, αλλά και άγχος, ιδιαίτερα στους νέους γονείς, γεγονός που απαιτεί μία ιδιαίτερη προετοιμασία από πλευράς τους. Δεν είναι μόνο τα βρεφικά ρούχα, το καρότσι ή το μπιμπερό, αλλά και οι χώροι του σπιτιού, όπου πρόκειται να ζήσει το νέο μέλος.

 

9 λόγοι για να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος που αλλάζει ολοκληρωτικά τη ζωή μιας γυναίκας. Οι μέλλουσες μαμάδες συνήθως αφήνουν στην άκρη δραστηριότητες όπως η γυμναστική με το φόβο ότι η σωματική άσκηση ενδέχεται να βλάψει την υγεία και την εξέλιξη του εμβρύου. Ωστόσο, η εκγύμναση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχει μόνο θετικά αποτελέσματα για την πνευματική και σωματική ευεξία της μέλλουσας μαμάς και του εμβρύου.

 

Ανδρική γονιμότητα: Πώς μπορεί να την επηρεάσει το επάγγελμα;

Αν και το ταξίδι προς μια εγκυμοσύνη είναι εύκολο για τα περισσότερα ζευγάρια, ένα στα έξι αντιμετωπίζει σοβαρά εμπόδια εξαιτίας μειωμένης γονιμότητας. Οι παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν υπογονιμότητα είναι πολλοί και στις μισές περιπτώσεις ανευρίσκονται στον άνδρα.

Θυρεοειδής: Πως επηρεάζει τη γονιμότητα.

Η καλή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα είναι απαραίτητη για τη γονιμότητα, την ικανότητα σύλληψης και τη διατήρηση της εγκυμοσύνης, και οι διαταραχές της μπορεί να ευθύνονται για πολλά περιστατικά ανεξήγητης υπογονιμότητας.

11 τρόποι για να αυξήσετε τη γονιμότητά σας

Η γονιμότητα δεν είναι κάτι τόσο απλό όσο το «κάνω σεξ, μένω έγκυος»

Επτά συμβουλές για μια ασφαλή χειμερινή εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη είναι μία ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της γυναίκας. Ωστόσο, το κρύο του χειμώνα αποδυναμώνει την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να καταβάλλεται και να βρίσκεται εκτεθειμένος σε ιώσεις και κρυολογήματα. Οι μέλλουσες μητέρες θα πρέπει να δράσουν προκαταβολικά, ώστε να αποφύγουν τυχόν κινδύνους κατά τη διάρκεια του ψυχρού κλίματος.

Εγκυμοσύνη και Χριστούγεννα: 10 χρήσιμες συμβουλές!

Τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος που οι μέλλουσες μανούλες θα πρέπει να έχουν κατά νου, ότι όπως και όλες τις μέρες τις εγκυμοσύνης τους, χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, και να μην παρασύρονται από τις παραδοσιακές εορταστικές ατασθαλίες.

 

Γυναίκα: Γιατί είναι δύσκολη η εγκυμοσύνη μετά τα 40

Περισσότερες από 5.000 Ελληνίδες αποκτούν κάθε χρόνο μωρό μετά τα 40 τους χρόνια, επειδή νωρίτερα δεν είχαν βρει τον κατάλληλο σύντροφο, δεν ήταν έτοιμες να αρχίσουν οικογένεια ή προείχε η καριέρα τους.

 

Η δυσκοιλιότητα στην εγκυμοσύνη

Πολλές από τις εγκυμονούσες δηλώνουν ότι υποφέρουν από δυσκοιλιότητα. Γιατί η εγκυμοσύνη δημιουργει  δυσκοιλιότητα ?

 

Τα προβλήματα του φύλου κατά ηλικιακή ομάδα

Πολλές είναι οι αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της γυναίκας στη διάρκεια της αναπαραγωγικής ζωής της και πολλοί οι δυνητικοί κίνδυνοι που την απειλούν.

 

Σελίδα 1 από 8
  • Λ. Κηφισίας 22, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
  • τηλ.: 2106821939,κιν.: 6974446556