Τελευταία νέα

Θυρεοειδής: Πως επηρεάζει τη γονιμότητα

Η καλή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα είναι απαραίτητη για τη γονιμότητα, την ικανότητα σύλληψης και τη διατήρηση της εγκυμοσύνης, και οι διαταραχές της μπορεί να ευθύνονται για πολλά περιστατικά ανεξήγητης υπογονιμότητας.

Δωρεά ωαρίων και «μωρά με τρεις γονείς»: ποιους αφορά;

Ολοένα περισσότερα ζευγάρια στρέφονται στη δωρεά ωαρίων για να αποκτήσουν παιδί, καθώς έχουν εξαντλήσει κάθε άλλη θεραπευτική επιλογή ή δεν επιτρέπει η ηλικία της μητέρας τη γονιμοποίηση με δικά της ωάρια.

 

H συμπληρωματική συμβολή της Ρεφλεξολογίας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του τοκετού

Η κύηση είναι μια ιδιαίτερα έντονη περίοδος για την έγκυο, κατά την οποία συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές στο σώμα οι οποίες έχουν άμεση επίδραση στην ψυχολογική και συναισθηματική της κατάσταση. Καθώς περνάνε οι εβδομάδες από τη σύλληψη, το σώμα αλλάζει προκειμένου να προσαρμοστεί  στις ανάγκες μιας νέας ζωής που βρίσκεται στο εσωτερικό του.

 

Quiz: Γνωρίστε 10 αλήθειες για την εγκυμοσύνη που συχνά παρερμηνεύονται

Ενημερωθείτε με χρήσιμες συμβουλές και tips που αφορούν την περίοδο της εγκυμοσύνης μέσα από το παρακάτω quiz που θα σας δώσει απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα γύρω από την εγκυμοσύνη.

 

Σε κάθε περίπτωση για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε πάντα με τον ιατρό σας.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* indicates required

Εγκυμοσύνη: Πόσα κιλά μπορεί να πάρει η γυναίκα

 

Το σωματικό βάρος που θα πάρει μία γυναίκα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να επηρεάσει την άμεση και την μακροπρόθεσμη υγεία τόσο της ίδιας όσο και του μωρού της.

 

Εγκυμοσύνη: Συμβουλές για να αντέξετε τη ζέστη

Η ζέστη δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας, αλλά ειδικά για τις εγκύους μπορεί να αποδειχθεί ανυπόφορη, αφού το πρόσθετο βάρος και οι ανάγκες της κυήσεως κάνουν το σώμα τους να παράγει περισσότερη θερμότητα και οι θερμορυθμιστικοί μηχανισμοί του οργανισμού καταπονούνται για να την διαχειριστούν.

«Να τρως για δύο» και άλλοι μύθοι για την εγκυμοσύνη

Τους μύθους που πιστεύουμε για την εγκυμοσύνη φέρνει στο προσκήνιο νέα βρετανική έρευνα, που δείχνει ότι οι περισσότερες έγκυοι δεν ξέρουν ότι δεν πρέπει να τρώνε για δύο.

Τα ταξίδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Τα ταξίδια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης   δεν απαγορεύονται εάν δεν συντρέχει σοβαρός ιατρικός λόγος.

Mini εξωσωματική: Για ποιες γυναίκες είναι κατάλληλη;

Πολλές γυναίκες που χρειάζονται εξωσωματική γονιμοποίηση αποθαρρύνονται να την κάνουν εξαιτίας των καθημερινών ενέσεων και του υψηλού κόστους των φαρμάκων, τα οποία καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία για συγκεκριμένους κύκλους.

Οι γυναίκες σπάνε το φράγμα του χρόνου με την κατάψυξη ωαρίων

H κατάψυξη ωαρίων, η νέα επιστημονική τεχνική δίνει τη δυνατοτητα τεκνοποίησης σε μεγαλύτερη ηλικία, με απόλυτη ασφάλεια τόσο για τη μητέρα όσο και για το μωρό. 

Σελίδα 1 από 6
  • Λ. Κηφισίας 22, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
  • τηλ.: 2106821939,κιν.: 6974446556